top of page

Manifest

Vi bruger den tid, det tager at lære dig og din båd at kende. Vi sætter os ind i dine behov, så vi sammen kan udarbejde den rigtige løsning. Når vi installerer navigationssystemer eller andet udstyr, sætter vi os ind i, hvordan du bruger din båd, eller hvordan du drømmer om at den skal bruges. Det samme gælder, når vi skal vælge udstyr til en opgave, f.eks. selvstyrer eller udskiftning af navigation, så udstyret passer til din båd. Som kunde møder du som regel altid det samme ansigt, hvor resten af holdet træder til, når der er behov for deres særlige kompetencer.

Vi arbejder på tværs af fagene, hvilket betyder, at vi kan udføre en holistisk løsning, så der er sammenhæng mellem vores opgaver og installationer, og så det passer ind med det, som allerede eksisterer på båden. 

Vi arbejder ud fra et princip om grundighed, som siger: "Godt nok er ikke godt nok, det skal være rigtigt". Vi bruger altså tid på at udføre opgaven korrekt og beskyldes hellere for at være langsom end at være sjusket. Grundighed tager tid, men så er opgaven også udført med et pænt og sikkert resultat.

Båden bliver i havnen, da vi som udgangspunkt arbejder der, hvor båden er. Vi medbringer alt det nødvendige værktøj og er der behov for det, tager vi dele med til vores egne værksteder og bringer det tilbage til båden.

shutterstock_372215920.jpg

Besætning

bottom of page