top of page

Services

Aarhusbugtens yachtservice arbejder med hele skibet, lige med undtagelse af motor, det er der andre der er bedre til. Vi udfører arbejdet i havnen der hvor båden befinder sig. 

Grow Your Vision

Welcome visitors to your site with a short, engaging introduction. 

Double click to edit and add your own text.

navigation_edited.jpg

Navigationssystemer og sikkerhed

Navigationsudstyr er afgørende for at sikre en sikker og problemfri sejlads. Vi er eksperter i teknologi, og vi er altid klar til at give gode råd og vejledning i valget af det rette udstyr. Vi arbejder med en lang række producenter og kan derfor tilbyde en bred vifte af systemer til enhver pris og funktion.

Vi forstår, at der kan være mange penge at spare, men samtidig er det også vigtigt at vælge udstyr af høj kvalitet. 

 

Brudebuket på båd

Træ og teakdæk:

 Vi forstår, hvordan træet arbejder, og vi arbejder tæt sammen med det, så dækket står tæt og smukt, altid. Vi kan udføre arbejde på teakdæk og nodder, både om sommeren og vinteren. Oftest vil det gamle dæk fremstå helt nyt, når vi først har været i gang.

Ship at Night _edited_edited.jpg

El, teknik og lithiumbatterier 

Vi er rigtig glade for at arbejde med strøm og teknik helt ned til komponent niveau. Vi sørger altid for at samle kablerne, så de er beskyttet med sikre lodninger og vandtætte plastkapper mod salt og vand i luften. Når vi har afsluttet opgaven, vil dine nye kabler ligge systematisk og overskueligt tilbage med vandbeskyttede navneskilte eller nummereringer i henhold til bådens diagram.

Coppercoat_Ewan_4.4.20.eps.jpg

Bundbehandling

En af de vigtigste dele af bådpleje er at sørge for, at bådens bund er renset og beskyttet mod alger, begroning og skaldyr, som kan sætte sig fast og skade din båd. Heldigvis er der mange måder at forhindre begroninger på, herunder effektiv bundbehandling med bundmaling tilsat biocid eller Coppercoat, som er en innovativ og miljøvenlig løsning. Med den rigtige bundbehandling kan du beskytte din båd og nyde mere tid på vandet, uden at bekymre dig om uønskede begroninger.

båd

Glasfiber, epoxy og gelcoat

Når det kommer til reparation af din glasfiberbåd, er det altafgørende at skabe stærke og flydende overgange i fibrene.  Det er afgørende at skabe en smidig og stærk overgang fra gammelt til nyt glasfiber, og undgå synlige overgange og luftbobler. For at opnå en perfekt reparation er farvevalg og glans på gelcoat altafgørende, så vi undgår synlige reparationer. Med den rette teknik og korrekt farvevalg  skabes en glasfiberreparation, der er så tæt på usynlig som muligt.

INA10.jpg

Polering og vandslibning

Vi udbedrer rigtig mange småskader, især på fribordet, som ofte rammes ved en skæv landing. Det er vigtigt for os, at skaden ikke er synlig efterfølgende. Båden skal stå blank, som den gjorde før skaden skete, uden synlige lapper, mærker eller buler. Oftest kan vi komme så tæt på farven, at reparationer helt forsvinder uden skarpe kanter eller bemærkelsesværdig differentiering af glansen.

bottom of page